BMK i Ž-tim


Klub Budi muško ili Budi muško klub (BMK) je ogranak Sinergije koji okuplja muške članove i volontere naše omladinske organizacije, a postoji od 2012. On trenutno broji više od 100 članova koji učestvuju u brojnim obrazovnim radionicama, uličnim akcijama i kampanjskim aktivnostima, uključujući pozorišne predstave. Članovi kluba Budi muško ravnopravno sa članicama Ž-tima učestvuju u svim aktivnostima Sinergije.

Dosad je više od 600 članova kluba Budi muško, u periodu od 6 godina, učestvovalo u obrazovnim treninzima. Nazivi kampanja kluba Budi muško su nadaleko poznati: Budi muško – zaljubi se, Budi muško – ne budi nasilan, Budi muško – bilduj mozak!

Na čelu kluba Budi muško, prvi među jednakima, jeste Ognjen Sikimić, omladinski aktivista Sinergije, koji ima višegodišnje iskustvo u radu sa mladima.

Učešće u svim akcijama kluba Budi muško sasvim je besplatno za sve mlade koji odluče da postanu naši članovi/volonteri popunjavanjem ovog upitnika!

Ž-tim ili Ženski tim je ogranak Sinergije koji postoji od 2015. godine i trenutno je u njegov rad uključeno više od 100 članica i volonterki naše omladinske organizacije. Članice Ž-tima ravnopravno učestvuju sa članovima kluba Budi muško u svim akcijama i aktivnostima Sinergije. Oko 200 članica Ž-tima je dosad pohađalo obrazovne treninge i učestvovalo u brojnim uličnim akcijama i kampanjskim aktivnostima, uključujući pozorišne predstave. Ž-tim, čije aktivnosti možete pratiti na ovoj stranici, izuzetno je popularan među mladima u Kosovskoj Mitrovici, a njegov broj stalno raste.

Na čelu Ž-tima, prva među jednakima, jeste Aleksandra Lazarević, aktivna višegodišnja članica Sinergije.

Za sve koji žele da se učlane u BMK ili Ž-tim, odnosno omladinsku organizaciju Sinergija iz Kosovske Mitrovice, popunite ovaj jednostavan formular i postanite deo velike ekipe mladih i aktivnih ljudi!

Učešće u svim našim aktivnostima je sasvim besplatno!