Bend “Afekat”


Muzika je deo odrastanja, način izražavanja najdubljih emocija, univerzalni jezik sporazumevanja…

Znajući sve navedeno, muzika je deo svih naših aktivnosti. Ona je postala deo Sinergije. Logičan sled navedenog je formiranje našeg benda koji su njegove članice i članovi nazvali AfekЛого афекатat.

Prvi nastup našeg benda je bio 2015. u Aktiv Art Centru u Kosovskoj Mitrovici, na našoj humanitarnoj bezalkoholnoj svirki i žurki. Oduševljenost svih prisutnih ojačala je želju da nastavimo da muzikom širimo ideje za koje se borimo. Otada smo održali desetak sličnih dešavanja.

Kroz Sinergijin bend Afekat prošlo je petnaestak mladih, sastav se menjao, a evo nekih od njih koji su bili i/ili su i dalje članovi našeg benda.

Nešto više o sebi i muzici reći će nam oni sami.

Članica Afekta Isidora Jovanović pravi savršen uvod:

Muzika hrani dušu i srce. Muzika je jedan od načina preživljavanja, dok nas uvodi u neki bolji i kreativniji svet satkan od mašte i boja. Neopisiva pojava koja ne samo da teši i zabavlja, već mnogo više od toga. Uz njenu pomoć možemo prepoznati ličnosti po vrsti muzike koju slušaju. Nije svejedno šta slušate! Postoji kvalitetna i ona druga muzika!
 

 

Ćao! Ja sam Aleksa Lazarević i veoma se ispunjeno osećam kada sviram na nekoj od humanitarnih žurki Benda Afekat! Ne mogu da kažem da mi je super, ali mi je sjajno kada vidim koliko ljudi dođe na naše humanitarne svirke i žurke – a ja im zasviram, pa nek se misle!

 

simkeJa sam Nemanja Simić Simke i član sam benda Afekat i mnogo volim da pevam, iako nemam dve blage veze (smeh) i želim svojim pevanjem da pomognem Sinergiji da pokaže omladini da formula za dobar provod je formula 1 najbrži cirk… Ups! Pogrešna reklama! Hoću reći, dobra muzika i dobro društvo a ne alkohol.

 

Ja sa1523920_838623516149984_6632848511707098807_om Dragana Milić i član sam Afekta jer Sinergijinim humanitarnim svirkama pomažemo našim sugrađanima, a i druženje je divno!

 

 

 

12347673_1084405821578630_5003912872598963917_nJa sam Marko Vasović i član (ili bolje osnivač) sam Afekta, jer sam oduvek imao želju da sviram u bendu i bavim se dvema plemenitim stvarima, da stvaram muziku i tako pomažem ljudima!

 

 

greska 9Ja sam Isidora i članica sam Afekta, jer na taj način radim ono što najviše volim, a da od toga ima i neke koristi za ovaj grad. Uz to se i lepo provodimo i družimo.

 

 

 

Ako želite da pristupite Bendu Afekat i nastupate pred stotinama ljudi, popunite jednostavan formular za članstvo u omladinskoj organizaciji Sinergija! Učešće u svim našim aktivnostima je sasvim besplatno!