Pozorišna grupa “Budi muško klub”


Nastala 2012. godine, naša Pozorišna grupa Budi muško klub sprovela je dosad 10 pozorišnih predstava na teme nasilja, alkoholizma, rodne ravnopravnosti, te ostalih važnih pitanja koja se tiču mladih ljudi. Smatramo da se na jedan zanimljiv i  kreativan način – kao što je izvođenje predstava – može značajno povećati svest o najbitnijim problemima i pitanjima naše omladine.

Oko 7.000 ljudi je prisustvovalo našim predstavama u Kosovskoj Mitrovici, Šilovu, Gračanici, Leposaviću, Zubinom Potoku, Raški i drugim mestima.

Naša pozorišna grupa se sastoji iz tridesetak mladih glumaca-amatera koji predano rade na predstavama kako bi, kroz samo izvođenje, naterali i podstakli svoje vršnjake, ali i ostale građane, da dobro razmisle o svakodnevnim izazovima na koje nailaze mladići i devojke.

Na ovaj način pozitivno utičemo na menjanje društvenih normi i stvaranje omladine koja je društveno odgovorna i spremna da odgovori na izazove u mladosti – na jedan zreli i kreativan način.

Ako želite da se oprobate u glumi i nastupate pred stotinama posetilaca naših pozorišnih predstava, prvo se učlanite u omladinsku organizaciju Sinergija popunjavanjem ovog formulara!

Učešće u svim našim aktivnostima je sasvim besplatno!